• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Neymar și-ar putea face debutul pentru Paris Saint-Germain, duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, în meciul de la Guingamp, programat la ora 22:00.

Potrivit jurnalistului Loic Tanzi de la Goal.com, Barcelona a trimis documentația necesară la Federația Spaniolă de Fotbal în dimineața zilei de vineri, iar asta înseamnă că Neymar ar putea avea drept de joc în a doua etapă din Ligue 1.

Pentru ca brazilianul să poată evolua pentru noua sa formație, este necesar ca Federația din Spania să trimită mai departe acele documente către forul din Franța.

Conform anumitor informații, acea documentație ar fi trebuit să ajungă la Federația Franceză de Fotbal până joi seara, pentru ca liga din Hexagon să-i acorde lui Neymar drept de joc în etapa a doua.

Transferat de la Barcelona, după ce el și-a achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro, brazilianul a ratat meciul din prima rundă din Ligue 1, chiar din cauza faptului că Barcelona nu trimisese încă documentația.

Fără Neymar, care a fost prezentat oficial înaintea jocului, PSG a reușit să o învingă pe nou-promovata Amiens, cu 2-0, datorită golurilor lui Edinson Cavani și Javier Pastore.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT