• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Hatem Ben Arfa a fost protagonistul unei farse de senzaţie, puse le cale într-un show TV din Franţa, "Le Grande Rassrah 3".

Aflat în dizgraţie la PSG, pentru care n-a jucat nici măcar un minut în acest sezon, Ben Arfa a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce primea oferta unui aşa-zis agent de a se transfera la Guingamp.

Scena a fost filmată într-un restaurant, iar Hatem Ben Arfa a acceptat oferta celui care s-a prezentat drept impresar.

Farsele nu s-au oprit însă aici. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a primit imediat SMS-uri de la aşa numiţi jurnalişti în care era întrebat de transfer.

Presupusul agent i-a prezentat apoi lui Hatem Ben Arfa o poză cu un GIF cu el în tricoul lui Guingamp, iar apoi i l-a dat la telefon pe cel despre care i-a spus că este chiar preşedintele noului său club.

În restaurantul în care se aflau cei doi a apărut şi un program-TV fantomă în care erau prezentate detaliile imimentului transfer al lui Ben Arfa la Guingamp.

VIDEO FARSA PENTRU BEN ARFA

Hatem Ben Arfa se află la PSG din 2016, atunci când a sosit gratis de la Nice, şi a jucat sezonul trecut 23 de meciuri în Ligue 1 pentru gruparea de pe Parc des Princes.

Lyon, Marseille, Newcastle şi Hull sunt celelalte cluburi din cariera fotbalistului francez.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT