• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ciprian Tătărușanu (31 de ani) continuă seria evoluțiilor bune în tricoul celor de la FC Nantes. Goalkeeperul naționalei a încasat un gol, dar echipa sa a plecat cu un punct de la Bordeaux, datorită paradelor sale extraordinare.

Fostul portar al Stelei a încasat un gol în chiar primul minut de după pauză, dar mai apoi a făcut tot ce a depins de el pentru ca Nantes să plece măcar cu un punct și a reușit.

În minutul 54, Tătărușanu a blocat cu piciorul șutul lui Malcom și a transmis un mesaj clar că a doua oară va fi foarte greu de învins. Internaționalul român a fost, mai apoi, protagonistul unei duble parade, în minutul 79, după ce a respins în lateral o minge trimisă cu pământul de către Djidji, după care a intervenit salvator și la reluarea lui Cafu.

Bordeaux - Nantes 1-1
Au marcat: Malcom 47 / Nakoulma 45+1

Bordeaux: Costil - Lewczuk, Toulalan, Jovanovic, Pellenard - Lerager, Otavio, Sankhare (Vada 68) - Malcom, De Preville (A. Mendy 74), Kamano (J. Cafu 60)
Antrenor: Jocelyn Gourvennec

FC Nantes: Tătărușanu - Dubois, Awaziem, Diego, Djidji - Thomasson (Iloki 81), Ronjier (N. Gandi 87), Krhin, Toure, Lima (El Ghannassy 74) - Nakoulma
Antrenor: Claudio Ranieri