• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cristian Lopez (27 de ani) a efectuat în cursul zilei de ieri vizita medicală la Lens, după care a semnat cu noua sa echipă un contract valabil pe două sezoane. Astăzi a fost prezentat oficial, alături de Viktor Klonaridis şi Karim Hafez, ultimele transferuri la Lens.

Fotbalistul care va încasa aproximativ 300.000 de euro pe an la clubul care în sezonul trecut a terminat pe locul al 6-lea în Ligue 2 a vorbit la conferinţa de astăzi despre experienţa trăită în România.

Transferat gratis în vara anului 2015 de la Burgos CF, Cristian Lopez a jucat 49 de meciuri în toate competiţiile pentru CFR Cluj şi a reuşit să înscrie 18 goluri, plus alte patru assisturi. “Vin după un sezon bun petrecut în România, asta este foarte important. Sunt fericit că am jucat la CFR Cluj, o echipă foarte bună care evoluează într-un campionat bun. Am învățat multe lucruri noi, bune, în cadrul unui colectiv grozav. Eu muncesc din greu, asta este de asemenea important. Vreau să mai adaug că aceasta este o mare oportunitate pentru mine şi mă bucur că am semnat cu Lens”, a declarat fotbalistul la prezentarea oficială de astăzi.

Tehnicianul lui Lens spune că este încântat că echipa sa l-a putut lua pe Cristian Lopez. “Este un atacant capabil să ne ajute. Are o explozie interesantă de energie şi arată calități impresionante”, a spus Alain Casanova despre ultima sa achiziţie.


După Antonio Jakolis, care s-a înțeles deja cu Steaua, CFR Cluj se mai desparte de un jucător: golgheterul Cristian Lopez se transferă în a doua ligă franceză.

Cristian Lopez (27 de ani) este deja la Lens, unde face vizita medicală și este așteptat să semneze în cursul zilei de marți cu echipa antrenată de Alain Casanova.

Aproximativ 300.000 de euro pe an va câștiga Cristian Lopez la clubul care în sezonul trecut a terminat pe locul al 6-lea în Ligue 2.

Lopez a marcat 4 goluri în acest sezon și este cel mai bun marcator al ardelenilor. A fost golgheterul clubului și în sezonul trecut, cu 12 reușite. În total, are 16 goluri în 38 de meciuri jucate în tricoul vișiniu.

În a doua ligă franceză antrenează și Viorel Moldovan, la Auxerre.

Un titlu de campioană a Franței are Lens, grupare înființată în 1906 și care joacă pe Stade Bollaert-Delelis, o arenă cu peste 38.000 de locuri.