• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Kylian Mbappe a primit deja un cadou din partea căpitanului lui PSG, Thiago Silva, cu o lună înainte de Crăciun. Tânărul atacant francez a desfăcut cutia primită din partea brazilianului în vestiar și a descoperit că în aceasta se afla o mască a lui Donatello, unul dintre personajele din ”Țestoasele Ninja”.

Având în vedere aspectul său facial, Mbappe a început să fie supranumit Donatello de către noii săi colegi de la Paris Saint-Germain, încă din vară, după transferul său de la AS Monaco.

Filmulețul cu Mbappe deschizând acum cadoul primit de la Thiago Silva a fost publicat pe Twitter de coechipierul lor de la vicecampiona Franței, Layvin Kurzawa. În timp ce toți jucătorii se prăpădeau de râs, un alt coleg a încercat să-l ajute pe tânărul atacant să-și pună masca pe față, în timp ce Thiago Silva s-a ascuns, după ușă, unde se distra copios.

Ulterior, acesta s-a lăsat pozat cu masca pe față, în timp ce mima bucuria sa caracteristică.

Glumele pe care ceilalți jucători din lotul lui Unai Emery le fac pe seama înfățișării sale nu par să-l afecteze însă pe Mbappe, care, până acum, a marcat șase goluri și a reușit șase asisst-uri, în cele 12 meciuri jucate pentru PSG, în acest sezon, în toate competițiile.

El a ajuns la parizieni, în vară, sub formă de împrumut, de la AS Monaco. Anul viitor, vicecampioana Franței îl va transfera definitiv, în schimbul a 180 de milioane de euro, așa cum prevede clauza din contract.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT