• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Fără victorie în ultimele trei meciuri, Paris Saint-Germain s-a revanșat în deplasarea de la Caen, unde s-a impus cu un categoric 6-0 după o repriză de vis a lui Edinson Cavani. 

Atacantul uruguayan a marcat patru goluri în primele 45 de minute și a ajuns la cinci reușite în primele cinci etape din Ligue 1. Cavani a deschis scorul în minutul 12, apoi a majorat avantajul lui PSG dintr-un penalty obținut de Lucas Moura. Vârful de 29 de ani a făcut 0-3 în minutul 38 dintr-o nouă pasă decisivă a lui Maxwell și și-a desăvârșit prestația în ultimele secunde ale primei reprize, când a stabilit scorul la pauză înainte de a-i ceda locul în teren lui Jese.

Trupa lui Unai Emery a mai punctat de două ori și-a continuat recitalul ofensiv și în repriza a doua, în care a mai punctat de două ori. Lucas Moura a marcat pentru 0-5 în minutul 67 cu al treilea său gol al sezonului, iar tabela a fost închisă de tânărul de 19 ani Jean-Kevin Augustin, aflat la debutul în actuala campanie din Ligue 1.

După 6-0 pe terenul lui Caen, PSG va juca în următoarea etapă cu Dijon într-o partidă transmisă de Digi Sport 2, marți, de la ora 23:45.