• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fără victorie în ultimele trei meciuri, Paris Saint-Germain s-a revanșat în deplasarea de la Caen, unde s-a impus cu un categoric 6-0 după o repriză de vis a lui Edinson Cavani. 

Atacantul uruguayan a marcat patru goluri în primele 45 de minute și a ajuns la cinci reușite în primele cinci etape din Ligue 1. Cavani a deschis scorul în minutul 12, apoi a majorat avantajul lui PSG dintr-un penalty obținut de Lucas Moura. Vârful de 29 de ani a făcut 0-3 în minutul 38 dintr-o nouă pasă decisivă a lui Maxwell și și-a desăvârșit prestația în ultimele secunde ale primei reprize, când a stabilit scorul la pauză înainte de a-i ceda locul în teren lui Jese.

Trupa lui Unai Emery a mai punctat de două ori și-a continuat recitalul ofensiv și în repriza a doua, în care a mai punctat de două ori. Lucas Moura a marcat pentru 0-5 în minutul 67 cu al treilea său gol al sezonului, iar tabela a fost închisă de tânărul de 19 ani Jean-Kevin Augustin, aflat la debutul în actuala campanie din Ligue 1.

După 6-0 pe terenul lui Caen, PSG va juca în următoarea etapă cu Dijon într-o partidă transmisă de Digi Sport 2, marți, de la ora 23:45.