• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Thiago Silva a evitat o luptă la vestiare între Edinson Cavani și Neymar (25 de ani) după meciul câştigat de Paris Saint Germain contra lui Olympique Lyon, cu 2-0. Între cei doi sud-americani scânteile au început să ”sară” din timpul meciului când s-au comportat ca niște copii în curtea școlii. Dacă Unai Emery nu va face pace între cei doi, este nevoie ca unul dintre ei să plece, se tem francezii.

Thiago Silva a evitat duminică noapte ca Neymar și Cavani (30 de ani) să ajungă să se bată în vestiar la PSG după meciul de pe Parc des Princes. Conflictul dintre cei doi sud-americani a pornit după ce atacantul uruguayan i-a reproșat brazilianului atitudinea avută pe teren.

Potrivit informațiilor publicate de ziarul L'Equipe, ”relația dintre cei doi jucători a trecut de la rău la mai rău în ultimele săptămâni”, iar în timpul meciului cu Olympique Lyon, spectatorii și telespectatorii au putut să vadă acest lucru, precum și intervenția lui Dani Alves în favoarea conaționalului său, care l-a făcut pe Cavani să înțeleagă că a pierdut orice fel de autoritate în interiorul vestiarului.

Ceea ce Cavani nu se aștepta, spun jurnaliștii francezi, este ca Neymar să reacționeze într-un mod revoltător, să se confrunte cu el și să se ajungă la intervenția lui Thiago Silva înainte ca cearta să genereze într-o bătaie în toată regula.

Câteva ore mai târziu în noaptea de duminică, uruguayanul a vrut să scadă din diferențele pe care se pare că le are de împărțit cu Neymar, dar singurul răspuns clar pe care l-a primit este că între ei doi războiul tocmai a pornit. "Unul dintre ei va pleca!", notează L'Equipe. Cum PSG a oferit în schimbul internaționalului brazilian suma de 222 de milioane de euro, Edinson Cavani va fi forțat să părăsească pe vicecampioana Franței.

Între vedetele Neymar şi Edinson Cavani "au sărit scântei" în meciul câştigat contra lui Olympique Lyon, cu 2-0. Cei doi sud-americani au vrut să arate cine este numărul unu la echipă la două faze petrecute duminică seară la Paris. La prima dintre ele, o lovitură liberă, Cavani a vrut să execute, iar Dani Alves i-a furat mingea ca în curtea şcolii colegului său şi i-a dat-o lui Neymar, care la rândul lui ardea de nerăbdare să bată el faza fixă. A doua oară, în minutul 80, parizienii au avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, "El Matador", a luat mingea, dar brazilianul de 25 de ani i-a cerut să execute el. După un scurt dialog între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.