• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

După un start de sezon de vis în tricoul lui PSG, Neymar, cel mai scump jucător din istorie, a avut o evoluţie mai mult decât modestă în victoria de pe terenul lui Dijon, scor 2-1. El a fost notat de prestigiosul L'Equipe cu nota 4.

Cumpărat în vară de la Barcelona pentru suma incredibilă de 222 de milioane de euro (valoarea clauzei de reziliere), sud-americanul s-a adaptat perfect la cerinţele fotbalului din Hexagon. A marcat deja 6 goluri în campionat, fiind decisiv şi în Liga Campionilor.

Venit după meciurile Braziliei din preliminarii, Neymar nu a mai impresionat însă, aseară, pe terenul lui Dijon. Echipa s-a s-a impus in-extremis, scor 2-1, dar atacantul de 25 de ani s-a remarcat mai degrabă prin gafele făcute.

L'Equipe l-a notat cu nota 4, doar Draxler primind un calificativ mai slab. "Brazilianul a făcut probabil cel mai prost meci de când a sosit la Paris. Deciziile sale au fost mereu discutabile, părând că alege variantele neinspirate de fiecare dată. A pierdut mingea în două situaţii foarte bune pentru echipa sa (minutele 25 şi 63) şi nu a avut o contribuţie ofensivă aşa cum s-ar fi aşteptat", notează L'Equipe.