• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Așa cum era de așteptat, mediul online a reacționat după evenimentele de ieri, când Neymar și-a luat ”la revedere” de la jucătorii Barcelonei și a acceptat propunerea lui Nasser al-Khelaifi de-a semna cu Paris Saint Germain. Internauții l-au ”taxat” însă pe internaționalul brazilian, despre care spune că a ales cu gândul la banii promiși.

Fotbalistul brazilian Neymar este aşteptat joi la Paris pentru a realiza transferul său de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain. FC Barcelona a anunţat miercuri dimineaţa că nu îi va da drumul lui Neymar decât în schimbul celor 222 de milioane de euro care reprezintă clauza de eliberare a jucătorului. Potrivit unor media, Neymar ar urma să semneze un contract pe cinci ani şi să câştige peste 550.000 de euro pe săptămână. Neymar va deveni protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului, depăşind tranzacţia efectuată vara trecută, când Manchester United a achitat 105 milioane de euro lui Juventus pentru mijlocaşul francez Paul Pogba.

Internaționalul brazilian este acum subiectul celor mai tari meme-uri care circulă în mediul online. Și de această dată, internauții au găsit unele dintre cele mai amuzante ipostaze în care să-l pună pe fotbalist. De la declarația vicepreşedintele Barcelonei, Jordi Maestre, care a spus în cadrul unei conferinţe de presă că: "200% Neymar rămâne la Barcelona!" și până la poza prin care Pique a anunțat că brazilianul va continua pe ”Camp Nou”, fotomontajele au fost dintre cele mai reușite. Cu banii cheltuiți pe jucătorul de 25 de ani PSG ar fi putut la fel de bine să achiziționeze trei boeing-uri, o insulă, 10 avioane de luptă sau 792 de milioane de restaurante tip fast food. Nici tatăl fotbalistului care este în același timp și agentul său nu a scăpat de mânia mediului online.

Neymar a fost transferat în 2013 de la Santos la FC Barcelona pentru 57,1 milioane de euro, dar dezvăluirile ulterioare au arătat că preţul de transfer a fost aproape de 100 de milioane de euro.