• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Zlatan Ibrahimovic și Paris St. Germain, fostul său club, continuă duelul de la distanță pe tema unor datorii neachitate, iar campioana Franței face dezvăluiri în L’Equipe, amintindu-i suedezului că nu a restituit clubului banii de taxe și impozite pe care parizienii i-au plătit pentru a-l scăpa de probleme cu Fiscul italian.

Zlatan Ibrahimovic s-a plâns, la început în glumă, apoi pe un ton serios, că echipa la care a evoluat în perioada 2012 – 2016 nu i-a plătit ultimul salariu. Vineri, cei de la PSG au contratacat și au dezvăluit pentru L’Equipe că actualul jucător de la Manchester United are de plătit către club o datorie echivalentă cu 30% din valoarea ultimei luni de contract. PSG își motivează astfel decizia de a nu vira în conturile suedezului ultima rată a banilor cuveniți conform contractului, în baza unei hârtii oficiale, pe care chiar Zlatan a semnat-o.

Datoria lui Ibrahimovic este veche de patru ani. Concret, în 2012, atunci când suedezul a fost transferat de PSG de la Milan, Zlatan a omis să plătească statului italian anumite taxe. PSG a decis să achite datoriile, în locul lui Ibrahimovic, suedezul luându-și angajamentul scris că va returna banii respectivi clubului. Astfel, PSG a decis să rețină din ultimul salariu al lui Ibrahimovic exact suma pe care o are de recuperat de la acesta și, potrivit cotidianului francez, intenționează să deblocheze banii, o dată ce “Ibra” își va achita datoria.