• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Conducerea clubului Paris Saint Germain îi va extinde contractul de antrenor lui Unai Emery doar dacă echipa va ajunge la semifinalele Ligii Campionilor.

Unai Emery, care a fost pe punctul de a fi demis la finalul sezonului trecut după înfrângerea suferită cu Barcelona în Liga Campionilor dar și pentru locul secund reușit în Ligue 1, a început cu dreptul al doilea său sezon petrecut pe banca lui Paris Saint Germain. Conducerea grupării în frunte cu președintele ei, Nasser Al-Khelaifi, i-a creionat acum noile obiectele tehnicianului spaniol: să câștige titlul în campionatul francez și mai presus de toate să pună mâna pe trofeul Ligii Campionilor.

Acesta este de altfel și motivul pentru care miliardarul Nasser Al-Khelaif i-a adus la vicecampioana din Hexagon pe cei mai scumpi fotbaliti din istorie: Neymar Jr. (222 de milioane de euro de la Barcelona) și Kylian Mbappe (180 de milioane de euro de la AS Monaco). Potrivit publicației franceze L'Equipe, Unai Emery, al cărui contract cu PSG se termină în iunie 2018, nu va beneficia de o reînnoire în cazul în care echipa nu se califică în semifinalele Ligii Campionilor.

Meciurile din Ligue 1 pot fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT