• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătărușanu a surprins prin transferul la Nantes, iar Claudio Ranieri a dezvăluit că l-a vrut în mod special pe fostul stelist, impresionat fiind de un meci făcut de acesta la naționala României.

Tehnicianul italian face referire la partida Grecia - România (0-1), care a contat pentru preliminariile Campionatului European din 2016. Atunci, Tătărușanu a avut câteva intervenții excelente și a securizat victoria României.

Grecia era antrenată de Claudio Ranieri, iar tricolorii au fost conduși de Victor Pițurcă.

"Îmi amintesc primul meu meci ca selecționer al Greciei. Atunci, Tătărușanu a avut o paradă foarte bună împotriva echipei mele.

România a câștigat cu 1-0, după un penalty. Mi-am adus aminte de el și l-am urmărit la Fiorentina, iar de îndată ce a existat oportunitatea să-l cumpăr, am fost foarte, foarte fericit", a spus Ranieri, într-un interviu acordat reporterului Digi Sport, Sebastian Perju.

Desemnat omul meciului la debutul în Ligue 1 și inclus în echipa ideală a etapei, Ciprian Tătărușanu a devenit în cel mai scurt timp unul dintre cei mai importanți oameni de la Nantes.

"E un portar echilibrat, calm, cu personalitate, care dă siguranță echipei. Chiar și atunci când comite o eroare, știe să o gestioneze", l-a caracterizat Viorel Moldovan pe Tătărușanu.