• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Claudio Ranieri a insistat pentru transferul lui Ciprian Tătăruşanu la Nantes, iar portarul român i-a răsplătit încrederea tehnicianului italian încă de la debut.

Titularizat în meciul de pe teren propriu cu Olympique Marseille, din etapa a doua din Ligue 1, goalkeeperul naţionalei României a avut trei intervenţii excelente încă din prima repriză, în care a fost cel mai bun om al "canarilor".

Tătăruşanu s-a făcut remarcat pentru prima oară încă din minutul 4, când a respins spectaculos şutul puternic trimis de camerunezul Zambo Anguissa de la marginea careului.

Trei minute mai târziu, portarul de 31 de ani a fost a reuşit o nouă intervenţie providenţială. De această dată, a blocat lovitura de cap trimisă de Thauvin, cu o altă paradă extraordinară.

Tătăruşanu şi-a continuat recitalul, iar în minutul 34 a respins de sub bară balonul trimis cu capul de Germain, fostul atacant al campioanei AS Monaco.

VIDEO: Paradele lui Tătăruşanu

În aceste condiţii, nu este deloc suprinzător faptul că, pe contul oficial de Twitter al lui Nantes, prestaţia lui Ciprian Tătăruşanu a fost carcaterizată ca fiind "EXEMPLARĂ".

Cu toate acestea, Nantes a suferit a doua înfrângere la rând în startul sezonului, 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat cu noroc de Ocampos, în minutul 87. Tătăruşanu  a reuşit iniţial să-l blocheze pe argentinian, însă mingea s-a lovit de acesta şi a intrat în poartă.