• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Justiţia franceză a cerut din nou inculparea fostului fotbalist internaţional Djibril Cisse în cazul de şantaj împotriva jucătorului Mathieu Valbuena. Curtea de apel din Versailles va pronunţa decizia sa pe 16 decembrie.

Cisse, 41 de selecţii pentru naţionala Franţei, fost atacant la Auxerre, Marseille şi Liverpool, l-a avertizat pe Valbuena că există "zvonuri" privind circulaţia unei înregistrări cu caracter sexual în care apare mijlocaşul.

Cisse a fost arestat în octombrie anul trecut, dar a fost eliberat după puţin timp. Parchetul a cerut în această vară judecătoarei însărcinate de afacere punerea sub acuzare a lui Cisse. Cererea a fost refuzată, iar parchetul a făcut apel.

"Unele elemente mediatice te lasă perplex în ce priveşte bunăvoinţa lui Cisse faţă de Valbuena", a declarat o sursă apropiată de dosar. Cisse "a fost audiat de serviciile de poliţie anul trecut, iar după audiere nu a fost reţinută nicio acuzaţie împotriva lui, nici mai târziu, în timpul instrumentării dosarului", a subliniat vineri avocatul fostului atacant, Arnaud Pericard.

În acest dosar au fost deja inculpate cinci persoane, printre care fotbalistul Karim Benzema, suspectat că a făcut presiuni asupra lui Valbuena pentru ca acesta să plătească în schimbul nedifuzării înregistrării. Valbuena a considerat că intervenţia lui Cisse i s-a părut binevoitoare faţă de cea a lui Karim Benzema, a declarat avocatul acestuia, Paul-Albert Iweins, informează Agerpres.