• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Julian Draxler a confirmat faptul că Neymar Jr. beneficiază de privilegii speciale la Paris Saint Germain și admite că internaționalul brazilian le-a cerut atunci când a semnat contractul în vară.

Neymar a intrat într-un conflict cu Edinson Cavani după o dispută petrecută pe teren în luna septembrie. De atunci au existat mai multe zvonuri care au spus că Neymar este nefericit în Franța, cu toate că fotbalistului brazilian i se ”pune” lumea la picioare. Julian Draxler este de părere că Neymar merită toate privilegiile speciale de care beneficiază la Paris Saint Germain, deoarece brazilianul este un "superstar".

”A fost povestea pedepsei cu Edinson, care a fost rezolvată după o zi sau două, dar cu toate acestea, lumea a vorbit despre conflict timp de patru sau cinci săptămâni. Cred că aceasta face parte din statutul de superstar al lui Neymar. El este un tânăr plin de respect, care știe cât de important este pentru echipă. Din acest motiv el primește câteva privilegii, el le-a cerut. E un jucător care are tot dreptul să facă asta. Ceilalți jucători nu sunt geloși sau supărați de acest lucru”, a spus Draxler.

Statutul lui Neymar de cel mai scump jucător din istorie a venit şi cu o serie de privilegii. În vară, vicecampioana Franţei a plătit 222 de milioane de euro pentru transferul lui, iar o investiţie atât de mare trebuie gestionată cu atenţie. Astfel, atacantul de 25 de ani a primit o serie de privilegii, nu toate pe gusturile unora dintre colegii săi.

Cele mai importante privilegii ale lui Neymar

1. Sud-americanul are doi fizioterapeuţi personali, Rafael Martini şi Ricardo Ros, care au fost incluşi în staff-ul lui PSG şi care se ocupă doar de el.

2. Jucătorii lui Unai Emery trebuie să-l menajeze pe brazilian la antrenamente şi să evite să intre tare asupra sa. O clauză introdusă pentru a se evita un episod de genul celui de la Barcelona, unde Neymar a fost la un pas de bătaie cu Semedo, în urma unui duel dintre cei doi.

3. Fostul jucător al catalanilor ar fi eliberat de sarcinile defensive în timpul meciurilor.

4. Cel mai scump fotbalist din istorie este singurul din lotul lui PSG care are dreptul să poarte o geantă cu însemnele sponsorului pe care îl alege, în timp ce colegii săi sunt obligaţi să apară doar cu materialele oficiale ale clubului.