• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul argentinian Marcelo Bielsa solicită o sumă imensă pentru a accepta să se despartă de echipa franceză Lille OSC, ocupanta penultimului loc în campionatul de fotbal al Franţei, care a înregistrat o singură victorie de la debutul sezonului.

Conform cotidianului L'Equipe, oficialii clubului Lille au purtat deja o discuţie pe această temă cu Bielsa, căruia i-au oferit un cec în valoare de 7 milioane euro pentru ca acesta să părăsească gruparea franceză, însă "El Loco", cum este supranumit tehnicianul sud-american, cere 14 milioane euro pentru a accepta să plece. Directorul general al clubului Lille, Marc Ingla, a dezminţit însă această informaţie.

După înfrângerea suferită pe teren propriu duminică, în partida cu Olympique Marseille (0-1), transmisă în direct de Digi Sport 4, Marcelo Bielsa a declarat că "înţelege" supărarea suporterilor lui Lille, care i-au cerut să plece. "Cererea lor mi se pare justificată", a declarat argentinianul care le-a luat apărarea jucătorilor săi.

"Nu putem digera uşor această înfrângere. A fost un meci în care ne-am apărat mai bine şi am atacat mai bine, însă nu putem fi mulţumiţi... Persoana pună sub semnul întrebării de mai multe săptămâni sunt eu. Nu cred că jucătorii trebuie să fie consideraţi responsabili de rezultatele echipei", a mai pus Bielsa.