• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

După ce a lovit un sporter în urmă cu o săptămână, Patrice Evra nu a mai postat nimic luni, pe Instagram, deși obișnuia să publice un filmuleț amuzant alături de hashtag-ul #ilovethisgame de fiecare dată în prima zi a săptămânii.

Acesta a revenit apoi și, după ce miercuri, atunci când Andrea Pirlo și-a anunțat retragerea, a afișat o fotografie cu el și fostul său coechipier de la Juventus, joi, la o săptămână după incidentul de la Guimaraes, a revenit cu o postare religioasă.

Alături de o fotografie cu el, Evra a scris următoarele mesaje: ”Tawakkal-tu-Allah”, care tradus înseamnă ”Credem în Dumnezeu” și ”GOD 1 4 3”, lucru care reprezintă următorul verset biblic: ”Voia lui Dumnezeu este sanctificarea voastra: feriți-vă de curvie”.

 

Tawakkal-tu-Allah GOD 1 4 3

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra) onNov 8, 2017 at 1:55pm PST

Referitor la incidentul din Portugalia, atunci când i-a aplicat un picior în cap unui fan marseillez care l-a contestat, Evra a mai postat ceva și duminică seara, asta după ce suporterii din grupul ”South Winners 1987” i-au transmis, prin intermediul unor bannere, că nu mai are ce căuta pe Stade Velodrome.

Rezultat grozav astăzi. Foarte bine, băieți. Sunt foarte mândru de voi. Mulțumesc fanilor adevărați ai lui Olympique Marseille... Am primit foarte multe mesaje de susținere din partea lor”, a scris Evra pe Instagram, duminică.

Suspendat de club și de UEFA pentru ieșirea sa, Evra a fost pus la zid și de proprietarul lui Olympique Marseille, americanul Franck McCourt.

Nu este un comportament acceptabil din partea unui jucător. Nu este un lucru pe care noi să-l tolerăm la OM, este simplu. A fost un moment nefericit și este cu adevărat neplăcut să vezi un mare jucător ca Patrice să se comporte astfel”, a spus Franck McCourt, cel care a refuzat să se pronunțe și în privința unei sancțiuni, pasând responsabilitatea pedepsirii lui Evra către președintele clubului, Jacques-Henri Eyraud: ”Îl voi lăsa pe el să decidă ce este benefic pentru club în acest caz”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT