• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Agentul Jean Michael Seri, Franklin Mala, a făcut o declaraţie incendiară despre eventualul transfer al jucătorului său la Barcelona. Impresarul a susţinut că PSG a intervenit pentru o mutare la Paris a mijlocaşului, doar pentru a face praf Barcelona.

"Exista posibilitatea să se ajungă la o înţelegere. Nice şi Barcelona negociau. Marţi, erau în Franţa şi se discuta despre calităţile lui Seri, dar PSG a apărut în peisaj cu trei zile în urmă.

PSG pune presiune pe Nice pentru a lua jucătorul. E o nebunie. Vor să facă asta doar pentru a o "arde" pe Barcelona", a spus agentul, pentru RAC1.

Jurnalistul Alfredo Martinez de la Onda Cero a susținut că cei la Nice vor 40 de milioane de euro în schimbul lui Seri, dar și pe brazilianul Marlon Santos, un fundaș de 21 de ani venit în această vară, de la Fluminense, pentru cinci milioane de euro.

Printre cei care l-au recomandat pe Seri conducerii Barcelonei s-a numărat şi fostul idol de pe Camp Nou, Xavi Hernandez, însă scouterii catalani care l-au urmărit contra italienilor au concluzionat că ivorianul nu corespunde profilului căutat pentru echipa lui Ernesto Valverde.