• Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucureşti joacă la Larvik "finala" pentru locul 2 în grupă. SÂMBĂTĂ, 18:00, pe Digi Sport 1 
  • Duel crucial pentru prezența în play-off: Dinamo - Craiova e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1

A cincea ligă franceză a oferit ieri una dintre fazele anului 2016. În confruntarea dintre Vannes OC şi TA Rennes, Jean-François Bedenik, goalkeeper-ul gazdelor, a avut câteva intervenţii incredibile, ajutat, e drept, şi de multă şansă.

Partida nu anunţa nimic special, însă a ajuns să devină viral într-un timp record. La acest lucru au contribuit din plin hazardul şi Jean-François Bedenik, un portar cu nişte reflexe excelente.

Astfel, la o fază în care oaspeţii au avut penalty, mingea a lovit mai întâi bara, apoi pe goalkeeper în cap, pentru a sări înapoi la cel care a bătut penalty-ul. Acesta a ratat din nou, ţintindu-l pe portar, care imediat a mai avut o intervenţie fantastică, în faţa altui adversar.

În cele din urmă s-a terminat 3-0 pentru Vannes OC, însă scorul nu are nicio importanţă prin comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat la faza loviturii de la 11 metri.

Vezi mai jos imaginile