• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Campioana Franței e gata să înceapă ofensiva pentru cel mai important transfer al anului. Conform L’Equipe, Neymar e principalul obiectiv al lui PSG, după ce Real a primit interdicție la transferuri.

Cum madrilenii nu vor avea voie să aducă jucători în vara viitoare, nici în ianuarie 2017, e de așteptat ca Real să-i ofere un nou contract lui Ronaldo, pentru a-l determina să nu-și dorească să plece. Și cum portughezul era principala țintă a lui Laurent Blanc, antrenorul lui PSG, acesta s-a reorientat rapid, în dorința de a aduce un nume uriaș pe Parc des Princes.

Sursa citată scrie că Blanc le-a cerut șefilor lui PSG să demarze discuțiile cu Neymar, pentru a-l transforma pe brazilian în transferul cel mai sonor al verii viitoare. Cum contractul lui Ibrahimovic va expira pe 30 iunie iar suedezul nu și-a arătat intenția de a-l prelungi, parizienii au nevoie rapid de un nume uriaș, pentru a-l înlocui pe Zlatan.

Iar contextul pare favorabil, în condițiile în care Neymar discută prelungirea contractului cu Barcelona, dar are probleme extrasportive în Spania, unde ar putea fi inculpat pentru fraudă. Iar în Franța, PSG nu e în situația de a încălca regulile fair-play-ului financiar, astfel că-i poate oferi un salariu cât de mare își dorește fotbalistul.