• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Tătărușanu are parte de un sezon excelent în Franța, acolo unde a ajutat-o pe Nantes să ajungă până pe locul 5 în Ligue 1, la doar două puncte de podium. "Canarii" au cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 8 goluri primite, la fel ca PSG și Caen, iar portarul român are o contribuție importantă.

Nu doar presa interanțională apreciază evoluțiile lui Tătărușanu ci și suporterii lui Nantes, care au venit în număr mare la magazinul oficial al clubului. Interanționalul român și alți doi colegi, Yassine El Ghanassy şi Abdoulaye Toure, le-au acordat fanilor autografe pe tricouri, mingi și fotografii. De asemenea, mulți suporteri au ținut să se fotografieze alături de portarul român.

Fiorentina a decis în vară să se desparte destul de uşor de Tătărușanu, care traversează cea mai bună formă a carierei sub comanda lui Ranieri, la Nantes. Internaţionanlul nostru îi are printre "coechipieri" pe Dani Alves, Luiz Gustavo, Kylian Mbappe şi Neymar, în echipa celor mai bune transferuri din Ligue 1

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, portarul de 31 de ani a jucat 10 meciuri pentru Nantes în acest sezon din Ligue 1. A primit doar 5 goluri și a încheiat 5 partide fără să fie nevoit să scoată mingea din plasă.