• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Olympique Marseille are mari probleme în ofensivă înaintea meciului din această seară, de la Montpellier, în condiţiile în care nu a marcat în cele două partide din Ligue 1 jucate de la venirea noului antrenor, Rudi Garcia.

Golgeterul lui OM din acest sezon, Bafetimbi Gomis, nu poate juca din cauza unei accidentări, iar principalul său înlocuitor va rata partida dintr-un motiv incredibil.

Împrumutat în vară de la Anderlecht, Aaron Leya Iseka nu a făcut deplasarea deoarece nu a înţeles unde se află locul de plecare al lui OM spre Herault, a anunţat news.maxifoot.fr.

Nimeni altul decât fratele fostului golgeter al lui Marseille, Michy Batshuayi, vândut în vară la Chelsea pentru 40 de milioane de euro, Leya Iseka a ajuns la aeroportul din Marignane, situat la aproape 30 de kilometri de Marsilia, în condiţiile în care plecarea jucătorilor se făcea de la locul de cantonament al clubului.

Antrenorul Rudi Garcia a preferat să nu-l aştepte pe belgian, trimis să joace în acest final de săptămână la echipa secundă, în liga a patra, şi va fi nevoit să improvizeze în această seară în linia ofensivă.

7 meciuri are Leya Iseka în Ligue 1 în tricoul lui Marseille, pentru care nu a marcat niciodată

Montpellier - Marseille se joacă în această seară, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport 3.

Cele mai importante meciuri din Ligue 1 sunt transmise ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR DIN FRANŢA