• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Victoria Lopyreva, cea care a fost Miss Rusia 2003, a ținut să-i mulțumească public starului de la Paris Saint Germain, Neymar, pentru gestul pe care brazilianul l-a făcut pentru nepotul ei.

 

Miss Rusia 2003, care este și ambasadorul Cupei Mondiale din 2018, a publicat pe contul său de pe Instagram o fotografie în care apare alături de Neymar și de nepotul ei, cu mesajul: ”Un vis s-a împlinit pentru nepotul meu. Nico s-a întâlnit și l-a cunoscut pe Neymar”. Întâlnirea dintre cei trei s-a produs la finalul partidei celor de la PSG din Liga Campionilor, contra celor de la Celtic, scor 7-1, meci în care Neymar a realizat o ”dublă”.

În plus, Lopyreva le-a mulțumit tuturor jucătorilor de la PSG pentru autografele acordate pe tricoul primit în dar de micuț, de la Neymar.

Lopyreva, model, prezentatoare de emisiuni de televizune, dar și blogger, s-a declarat, nu demult, fan al celor de la Real Madrid. Chestionată, în urmă cu câteva luni, pe cine simpatizează mai mult între Ronaldo și Messi, ea a oferit un răspuns care i-a surprins pe toți: ”Între Cristiano și Messi.... Eu îl simpatizez pe Sergio Ramos.”

Născută la Rostov-pe-Don (Rusia), la 26 iulie 1983, Victoria a studiat muzica, a învățat să cânte la pian, dar a avut grijă și de studii. Ea a absolvit Universitatea de Stat Economică din Rostov, fiind licențiată în Administrarea Afacerilor.

Fiind și extrem de frumoasă, Lopyreva a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, iar totul a culminat cu Miss Rusia în 2003.