• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Vara trecută, Marco Verratti a fost foarte aproape de un transfer la FC Barcelona, dar mutarea nu s-a mai produs, după ce PSG a refuzat toate ofertele catalanilor.

Mai mult decât atât, mijlocașul italian a luat decizia de a renunța la colaborarea cu agentul Donato Di Campli, cel care a încercat să-i preseze pe parizieni, pentru a-l lăsa pe jucător la Barcelona.

După ce s-a despărțit de respectivul impresar, Verratti a început să lucreze cu mult mai celebrul Mino Raiola. Colaborarea dintre fostul jucător al Pescarei și agentul olandez de origine italiană a început însă la recomandarea lui Zlatan Ibrahimovic.

Mă aflam într-o situație dificilă. În fiecare dimineață vedeam în ziare unele declarații pe care nu le-am făcut sau îl vedeam (n.r. - pe Di Campli) spunând lucruri cu care eu nu eram de acord. Nu puteam înțelege ce se întâmpla. A fost dificil, pentru că a fost precum un tată pentru mine. Sper ca, în timp, să avem din nou o relație normală.

Îl știam (n.r. - pe Raiola) pentru că era agentul lui Ibra. Singurul lucru pe care i l-am spus a fost acela că nu vreau ca oamenii să vorbească despre mine în presă. El a căpătat experiență și are o relație bună cu cluburile. În plus, Zlatan mi l-a recomandat. În fotbal și nu numai, am ascultat tot timpul de Zlatan și am luat deciziile corecte”, a declarat Marco Verratti pentru L'Equipe.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT