• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Arsene Wenger pare decis să-l cedeze pe Alexis Sanchez încă din ianuarie, pentru a obține și o sumă de bani în schimbul chilianului care refuză să semneze prelungirea contractului scandent în vară.

Deși, până acum, Manchester City era favorită să-l transfere pe jucătorul de 28 de ani, mai ales că acesta și-a dorit să ajungă pe Etihad și în vară, se pare că PSG le-a luat fața ”cetățenilor”, în ultimele zile.

Daily Mirror susține că parizienii vor să aibă o soluție de rezervă în cazul în care Neymar, venit abia în vară de la Barcelona, în schimbul sumei record de 222 de milioane de euro, va decide să plece după doar un an, la Real Madrid.

De mai multe ori, în ultimele săptămâni, presa din vestul Europei a scris că brazilianul pare deja plictisit la PSG și și-a pierdut deja orice motivație. În plus, zvonurile privind un eventual transfer al său la Real Madrid prind tot mai mult contur.

Recent însă, Marca a scris că Florentino Perez se gândește să-l aducă pe Neymar pe Santiago Bernabeu în 2019.

În ceea ce îl privește pe Alexis Sanchez, chilianul nu este singurul jucător al cărui contract va expira în vară și care a decis să nu și-l prelungească. Mesut Ozil este în aceeași situație, iar presa din Spania scrie că germanul va ajunge gratis la Barcelona, la finalul sezonului.

Pe lângă City și PSG, Alexis mai este dorit și de Bayern Munchen.

În cazul în care el nu va pleca de la Arsenal în iarnă și-i va părăsi pe ”tunari” liber, în vară, acesta ar putea obține însă un salariu mult mai mare. Daily Mirror scrie că Sanchez va încerca să obțină în jur de 350.000 de lire sterline pe săptămână, adică în jur de 20,5 de milioane de euro anual.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT