• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Viorel Moldovan a fost demis de la Auxerre. Rezultatele din actualul sezon, dar și declarațiile acide date la adresa conducerii, i-au fost fatale antrenorului român.

Aflat pe locul 19, din 20 de echipe, în liga a doua din Franța, Viorel Moldovan a obținut doar o singură victorie în cele 9 runde pe care le-a petrecut pe banca lui Auxere.

După partida pierdută împotriva lui Le Havre, Moldovan a atacat conducerea clubului.

"Nu pot să fac mai mult în actuala situaţie, sunt probleme mari. Am început cu 20 de jucători pregătirea. Uneori nici nu ştiu cu siguranţă dacă sunt antrenorul primei echipe: nu am soluţii, nu s-au făcut transferuri.

M-am uitat şi la meciurile echipelor U19 şi U17, nici acolo nu sunt variante. Nu e normal ce se întâmplă, nu e normal să fie un asemenea management. Mă aşteptat la cu totul altceva şi trebuie să vă spun că sunt, sincer, dezamăgit. Transmit un mesaj dur, care probabil va deranja, însă am obosit. Mă lupt de trei luni în van", a spus Moldovan.

Tehnicianul de 44 de ani a preluat-o pe Auxerre la 20 iunie. Înainte, el a mai pregătit formaţiile FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, naţionala de tineret a României, iar ultima dată a fost secundul lui Anghel Iordănescu la prima reprezentativă a României.