• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Unai Emery l-a convocat pe Neymar la o discuţie faţă în faţă, prin care să alunge tensiunile de la echipă, apărute după ce starul brazilian ar fi fost nemulţumit de felul în care este tratat de antrenorul său.

Marca susţine că întâlnirea dintre cei doi a avut loc înaintea meciului cu Anderlecht (5-0), din Champions League, dar şi că aceasta nu a fost prima discuţie de acest gen avută de aceştia, de la venirea starului la PSG.

După această întâlnire, Emery speră că Neymar îşi va îmbunătăţi jocul, dar şi că PSG va profita de acest lucru pentru a câştiga titlul în Ligue 1, dar şi UEFA Champions League.

Le Parisien a anunţat cu trei zile în urmă că Neymar s-ar fi răsculat deja împotriva propriului antrenor, pe care nu îl mai suportă, și își dorește o demitere cât mai rapidă a spaniolului. Acesta n-ar fi singurul care nu-l place pe Emery, el avându-i alături și pe conaționalii brazilieni Dani Alves, Thiago Silva și Lucas Moura.

Ruptura dintre Neymar și tehnician s-a produs după ce jucătorul ar fi fost nemulțumit tocmai de faptul că el este tratat la fel ca ceilalți jucători și nu ca o vedetă.

Le Parisien mai notează că brazilianul s-ar fi așteptat ca el să iasă pe deplin învingător din acel conflict pe care l-a avut cu Edinson Cavani, la meciul cu Olympique Lyon.

Neymar, sud-americanul venit de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, a marcat 11 goluri și a oferit 9 assist-uri în cele 12 meciuri disputate pentru liderul din Hexagon.