• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

La 33 de ani, Cyril Thereau, fostul jucător al Stelei, este aproape să prindă transferul carierei. Olympique Marseille, formaţia sa de suflet, îl doreşte neapărat.

Unul dintre cei mai iubiţi stranieri din istoria Stelei, Thereau, are şansa în sfârşit să evolueze în prima ligă franceză. Înainte de perioada Charleroi (formaţie de la care l-a luat Steaua), vârful evoluase în ţara natală doar la US Orleans şi Angers, astfel că acum ar putea juca în premieră în prima divizie a campionatului din Hexagon.

OM este interesată de atacantul care a marcat 20 de goluri în 69 de partide pentru Udinese, lucru confirmat chiar de francez.

"Agentul meu este în contact cu OM, este adevărat, dar nu înseamnă că transferul este făcut. Sunt discuţii deocamdată. Sunt fan pe viaţă al grupării din Marseille şi întotdeauna voi privi un transfer acolo ca pe o prioritate de grad "0". A fost mereu un vis să joc la OM. Însă părţile trebuie să se înţeleagă, dacă Udine nu e de acord cu transferul, nu este nicio problemă. Am contract aici şi o să îl respect", a spus fostul atacant al Stelei, citat de sport24.lefigaro.fr.

1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Thereau, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de