• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Joi seară, puțin peste ora 21:00, apăreau primele poze cu Neymar Jr. în momentul în care semnează noul contract cu Paris Saint Germain. La scurt timp după ce transferul a fost oficializat, administratorii de la magazinul clubului imprimau primele tricouri cu numele internaționalului brazilian pe spate. În tot acest timp, în mediul online circulau filmulețe cu alți fani, cei catalani, care-și ardeau tricourile cu Neymar de la Barcelona.

În cursul zilei de joi, reprezentanții legali ai lui Neymar au vizitat birourile clubului catalan și au efectuat plata de 222 de milioane de euro în numele jucătorului, privind încheierea unilaterală a contractului care unea cele două părți. Seara, la câteva ore după ce reprezentanții au plătit clauza de reziliere a contractului, Paris Saint-Germain a confirmat în mod oficial venirea brazilianului de 25 de ani în capitala Franței.

Sud-americanul a avut parte de o primire grandioasă iar fanii vicecampioanei au fost în extaz ore-n șir. Câteva sute de fani francezi ”înarmați” cu torțe și fumigene l-au așteptat pe Neymar în fața hotelului în care era cazat și au creat o atmosferă senzațională. Brazilianul nu s-a oprit însă pentru poze și autografe. În tot acest timp, la magazinul oficial al clubului erau imprimate primele tricouri cu numele internaționalului brazilian pe spate. ”Sunt extrem de fericit că am venit la PSG. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa, pentru a deschide noi orizonturi şi pentru a aduce bucurie milioanelor de suporteri din întreaga lume”, declara joi seară Neymar, conform psg.fr.

După ce au văzut imaginile din Paris, fotografiile cu brazilianul semnând noul contract și declarațiile de pe site-ul oficial al clubului francez, fanii catalani și-au ieșit din fire și au început să ardă tricourile cu Neymar din perioada în care fotbalistul activa la Barcelona. 

În prima etapă, Paris Saint Germain va juca împotriva lui Amiens, sâmbătă, pe data de 5 august și va fi transmisă de Digi Sport 1, începând cu ora 18:00. Cele mai importante faze vor fi în format LIVE VIDEO pe digisport.ro şi m.digisport.ro.