• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Lille a început ideal sezonul cu Marcelo Bielsa pe bancă: a învins-o la scor categoric pe Nantes, 3-0.

Totuşi, oaspeţii au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul, prin Toure şi Nakoulma. Fără Ciprian Tătăruşanu, neconvocat pentru această partidă, echipa lui Claudio Ranieri s-a văzut condusă în debutul reprizei secunde: Alonso a deschis scorul cu un şut de la marginea careului.

Nantes a reacţionat repede, iar Maignan a intervenit excelent în faţa lui Rongier. Cu 23 de minute înainte de finalul meciului, Malcuit a fost faultat în careu de Pallois, iar Nicolas de Preville a transformat lovitura de la 11 metri.

După alte trei minute, Lille a stabilit scorul final, prin El Ghazi.

Nantes rămâne cu un singur succes în faţa lui Lille, în ultimele 14 întâlniri directe. Pentru echipa lui Ranieri şi Tătăruşanu urmează confruntarea cu Marseille, în primul meci al sezonului pe teren propriu.

ECHIPELE:

Lille: Maignan - Edgar Ie, Amadou, Alonso - Malcuit, Mendes (Maia, 84’), Ballo-Toure (N'Guessan, 46'), El Ghazi, Benzia, de Araujo - De Préville (Ponce, 76’).
Antrenor: Marcelo Bielsa

Nantes: Dupe - Dubois, Djidji (Awaziem, 74’), Diego Carlos, Pallois - Kacaniklic, Toure (Gillet, 74’), Rongier, Iloki (Thomasson, 63’) - Sala, Nakoulma.
Antrenor: Claudio Ranieri