• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

La 24 de ani, Philippe Coutinho este unul dintre cei mai bine cotați jucători de la Liverpool. Francezii de la Le 10 Sport susțin că PSG insistă să-l transfere, iar "cormoranii" i-au stabilit prețul la 75 de milioane de euro, sperând să dea o nouă lovitură, după ce în 2014 au luat 82 de milioane de euro de la Barcelona pentru Luis Suarez.

În vara lui 2015, campioana Franței a oferit 25 de milioane de euro pentru decarul de pe Anfield, dar Liverpool a refuzat imediat. După ce nu a reușit să-l ia nici pe Neymar, în ciuda unei oferte extrem de consistente, președintele de pe Parc des Princes Nasser Al-Khelaifi a revenit la varianta Coutinho, care e prioritatea parizienilor pentru 2017.

Cu 4 goluri și 4 pase decisive în 10 etape, Coutinho este, alături de Firmino, cel mai bun marcator al lui Liverpool în actuala stagiune. "Cormoranii" i-au stabilit un preț de plecare de 75 de milioane de euro și rămâne de văzut dacă PSG va avansa pe această pistă pentru fotbalistul stabilit ca prioritate pentru următoarele perioade de transferuri.

Coutinho a jucat în spatele lui Luis Suarez în cele mai bune sezoane ale acestuia în Anglia. În 2012-2013, uruguayanul a avut 23 de reușite, iar în 2013-2014 a marcat de 31 de ori și a câștigat pentru prima dată Gheata de Aur a Europei, apoi s-a transferat la Barcelona, pentru aproximativ 82 de milioane de euro.