• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Olympique Lyon a incheiat excelent o săptămână perfectă. După victoria de la Toulouse şi remiza de pe terenul lui Juventus, trupa lui Bruno Genesio a învins-o şi pe Bastia.

Lyon a deschis scorul în minutul 37 dintr-un penalty scos de Ghezzal şi transformat de Alexandre Lacazette, fotbalist ajuns la zece reuşite în acest sezon. Imediat, Lacazette putea majora avantajul gazdelor, dar nu a fost inspirat în două situaţii ideale (minutele 39 şi 41).

Bastia a rămas în zece oameni în startul părţii secunde: portarul Leca a văzut direct cartonaşul roşu. Gonalons putea marca golul serii, dar şutul său din afara careului a zguduit încheietura barelor (72).

Corsicanii au rămas în nouă, (74), când Cahuzac a primit al doilea avertisment. Cu doi jucători în plus, Lyon a făcut 2-0 cu şansă: centrarea lui Ferri a fost deviată în proprie poartă de Bengtsson.

Ultimul cuvânt l-a avut, însă, Bastia, care a înscris golul de onoare în prelungiri prin Enzo Crivelli.

Echipele:

Lyon: Lopes - Gaspar, Mammana, Diakhaby, Morel - Ghezzal, Gonalons, Tolisso, Cornet - Fekir, Lacazette;
Antrenor: Bruno Genesio;

Bastia: Leca - Keita, Marange, Peybernes, Bengtsson - Coulibaly, Cahuzac, Danic - Diallo, Crivelli, Saint-Maximin;
Antrenor:Francois Ciccolini.