• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

 

Marco Verratti poate pleca în această vară, dar surpriza este că destinația nu este Barcelona

Conform cotidianului Sport, Manchester United vrea să profite de relațiile bune pe care Jose Mourinho le are cu noul agent al italianului, Mino Raiola, pentru a-l aduce pe Old Trafford.

80 de milioane de euro este prețul pe care ”diavolii” sunt pregătiți să îl ofere, după ce rivala Chelsea a refuzat cele 60 de milioane de euro pe care United le-ar fi băgat în conturile londoneze pentru Nemanja Matic.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu italianul, ținând cont că L'Equipe susţine că oficialii lui PSG nu mai sunt atât de hotărâţi să ţină cu orice preţ ca Verratti să rămână pe Parc des Princes.

Mai mult decât atât, în birourile din capitala Franţei, o sumă cuprinsă între 70 şi 100 de milioane de euro, care ar putea fi obţinută din vânzarea fotbalistului adus în urmă cu cinci ani de la Pescara pentru 12 milioane, este văzută ca o excelentă afacere.

Barcelona n-a renunţat nici ea la ideea aducerii lui Marco Verratti în ciuda faptului că Paris Saint Germain l-a declarat netransferabil pe italian în urmă cu câteva săptămâni.

Presa spaniolă a anunţat că Barca i-a transmis mijlocaşului lui PSG că e dispusă să aştepte până în ultima zi a perioadei de transferuri, 31 august, pentru a-l aduce pe Camp Nou.