• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Kylian Mbappe, care aseară tocmai a devenit adolescentul cu cele mai bune cifre în istoria Champions League, şi-a dorit mult să ajungă la Barcelona în vară. Fost agent FIFA, Josep Maria Minguella a dezvăluit un episod inedit, petrecut în iulie.

Înainte de transferul la PSG, Mbappe a fost în atenţia lui Real, însă la un moment dat şi Barcelona a intrat pe fir. Asta pentru că tatăl lui Kylian a luat legătura direct cu oficialii de pe Camp Nou. Până a discuta cu aceştia, însă, a avut loc o situaţie amuzantă, părintele vârfului telefonând greşit. El spera că vorbeşte cu un om cu putere de decizie la Barcelona, dar nimerise la fiul lui. Josep Maria Minguella. Care a intrat în joc, pentru a vedea intenţiile fostului atacant de la Monaco.

"S-a întâmplat când Barcelona şi Real au jucat la Miami, la finalul lui iulie. Fiul meu a primit un telefon de la tatăl lui Mbappe, credea că a luat legătura cu un director sportiv de la Barcelona. Ne-a spus că nu are o ofertă clară de la Real şi că, din informaţiile lui, nu va renunţa la vreun atacant (n.r. tripleta BBC - Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo). Dar a spus că la Barcelona, de unde Neymar urma să plece, se poate integra perfect. Ne-a zis chiar că Monaco e dispusă să accepte 150 de milioane de euro la schimb", a spus Josep Maria Minguella, conform mundodeportivo.com

Totuşi, în cele din urmă, cele două părţi au discutat, însă oficialii catalani au decis că Dembele prezintă mai multe garanţii pe termen lung. Probabil în alegerea fostului jucător de la Dortmund a contat şi faptul că francezul care în acest moment e accidentat a costat "doar" 105 milioane de euro.

"În cele din urmă, din câte ştiu, a discutat şi cu oficialii Barcelonei, dar aceştia au considerat că e ideal pentru ei să semneze cu Dembele. Mbappe a înţeles repede că nu e dorit la Barcelona şi a decis să accepte oferta de la PSG", a mai spus Minguella.