• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Angers - PSG 0-5. În lipsa lui Neymar, la PSG au strălucit Cavani și Mbappe, în victoria cu 5-0 din deplasarea de pe terenul lui Angers. Starul francez a primit laude peste laude, după ce a reușit o dublă și a oferit și o pasă decisivă sâmbătă seară.

Mbappe (18 ani) a fost criticat pentru prestațiile și atitudinea afișată în ultimele 3 etape din Ligue 1, dar cu realizările de sâmbătă seară a smuls o mulțime de aprecieri.

Al doilea cel mai scump fotbalist din toate timpurile (180 de milioane de euro de la Monaco la PSG) a ajuns la 4 goluri în tricoul formației de pe Parc des Princes, iar ediția franceză a site-ului goal.com a titrat: "Mbappe, mașina relansată".

A atins mingea de 13 ori în careul advers, stabilind un record personal în campionat în această privință.

De asemenea, Mbappe a ajuns la 20 de goluri marcate în Liga 1 și, la 18 ani și 10 luni, este cel mai tânăr fotbalist care atinge această bornă în ultimii 40 de ani în Ligue 1.

VIDEO Angers - PSG 0-5

Pentru PSG urmează, în Ligue 1, meciul cu Nantes, echipa la care apără portarul român Ciprian Tătărușanu. Întâlnirea dintre liderul parizian și "canari", care se află pe locul al treilea în Ligue 1, este programată sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 18:00.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT