• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Însoțit de familie și de președintele clubului Paris Saint Germain, Nasser Al Khelaifi, Kylian Mbappe a fost prezentat miercuri pe ”Parc des Princes”.

La sosirea lui pe ”Parc des Princes”, în fața unei ”armate” de jurnaliști și fotoreporteri, Kylian Mbappe (18 ani) a spus că și-a îndeplinit un vis, acela de-a juca pentru PSG, dar și că odată ajuns aici mai are mult de învățat. ”Este o mare plăcere pentru mine să semnez pentru Paris Saint Germain. A fost important pentru mine să mă întorc în orașul meu. Acest club vrea să fie cel mai bun. Am multe de învățat aici și să știți că vreau să câștig”, a spus Mbappe, completat de președintele PSG, Nasser Al Khelaifi: ”Ne-am întâlnit de trei ori cu familia lui Mbappe și nu am discutat niciodată despre bani, el nu a fost interesat de bani”.

Mbappe despre Unai Emery: ”Am vorbit cu el. A fost foarte clar pentru mine cum vrea să mă folosească. A fost o întâlnire plăcută pentru că el vorbește de fotbal și este un specialist. Dânsul este pasionat de fotbal, la fel cum sunt și eu, există o legătură strânsă”,

despre Neymar: ”PSG a fost un proiect care m-a interesat înainte să ajungă Neymar. Discuțiile erau deja începute. Neymar este un jucător uimitor”,

despre ambițiile sale: ”Vreau să înregistrez rezultate mai bune decât sezonul trecut, dar în același timp, vorbind despre principii, îmi doresc să reușim ca echipă. Am ajuns într-un vestiar unde am cele mai slabe rezultate, așa că voi fi concentrat să învăț cât mai multe. Am totul pentru a dovedi! PSG este proiectul care îmi va permite să cresc. Mi-e foame de titluri”,

despre prețul plătit de PSG: ”Dacă PSG plătea un euro sau 180 de milioane de euro, nu contează pentru mine, nu i-am dat eu și nu se duc în buzunarul meu”.