• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)


După un debut de sezon dominat de scandalul dintre Neymar şi Cavani, lucrurile la PSG se îndreaptă spre direcţia dorită. Kylian Mbappe, cel care completează tridentul ofensiv de vis de pe Parc des Princes, a vorbit sincer despre relaţia pe care o are cu starul brazilian, dar şi despre imprtanţa golgheterului uruguayan.

Tânărul atacant a dezvăluit că Neymar a fost cel care la- ajutat să se integreze după transferul de la Monaco şi a folosit cuvinte mari când s-a referit la cel mai scump fotbalist din istorie.

"Neymar m-a ajutat să mă integrez. Am fost sub protecţia lui şi s-a comportat cu mine ca un frate mai mare. Mă ajută foarte mult să ştiu că am alături de mine un jucător precum el, sunt foarte fericit", a spus Mbappe, citat de site-ul oficial al clubului din capitala Franţei.

Dacă Mbappe se poate lăuda cu şase goluri, iar Neymar a strâns 11 reuşite, Edinson Cavani are deja 17 goluri în acest sezon. Performanţele atacantului uruguayan nu sunt trecute cu vederea de puştiul francez: "Cred că el este jucătorul perfect pentru profilul meu şi al lui Neymar. E foarte mobil şi are multă calitate. E aproape să bată recordul de goluri al clubului, e o persoană bună şi unul dintre cei mai mari atacanţi din lume".