• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Kylian Mbappe are o situație complicată la AS Monaco, iar atacantul nu mai pare cu gândul la actuala sa echipă, după ce multe cluburi de top au insistat pentru vârful francezilor, în frunte cu PSG.

Rezervă neutilizată în etapa trecută, atunci când Monaco a bătut-o pe Dijon cu 4-1, Mbappe nu va juca nici în partida de la Metz, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 4, vineri, de la ora 21:45. Cel puțin asta a lăsat de înțeles Leonardo Jardim, antrenorul lui Monaco.

"Mbappe nu a fost pedepsit, nu am avut niciodată intenția asta. Mai degrabă, noi vrem să-l protejăm. Este un băiat de doar 18 ani și vrem să-l ținem departe de toată furtuna din jurul lui. Aceasta este decizia clubului", a spus Jardim.

"Eu folosesc doar jucătorii care sunt la 100% din capacitate, iar Mbappe nu este în această situație. E normal să se întâmple asta. Când iau o decizie, mă gândesc mereu la binele jucătorului. Am vorbit cu Mbappe, dar discuția dintre noi este una privată", a mai afirmat Jardim.

"Dacă un alt ziar vă oferă un salariu de 15 ori mai mare, cum v-ați comporta?", a fost întrebarea pe care tehnicianul le-a adresat-o jurnaliștilor, la conferința de presă.

Cu 15 goluri în 29 de meciuri în stagiunea precedentă din Ligue 1, atacantul în vârstă de 18 ani a fost al doilea marcator al lui AS Monaco și a contribuit din plin la câștigarea titlului.