• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Meci de ţinut minte în Franţa, acolo unde Strasbourg s-a impus cu 3-0 în faţa lui Lille, într-o dispută în care oaspeţii au fost urmăriţi de ghinion. După trei accidentări în primele 38 de minute, lui Lille i-a fost eliminat portarul. Între buturi au intrat, pe rând, doi jucători de câmp.

Etapa accidentărilor în Ligue 1. După ce Ranieri s-a văzut forţat ieri să facă toate schimbările din minutul 24, iar Diego Carlos a jucat cu umărul imobilizat pentru a nu-şi lăsa echipa în 10, antrenorul lui Lille, Marcelo Bielsa, s-a confruntat la rândul său cu o situaţie dramatică.

Concret, tehnicianul argentinian a efectuat până în minutul 38 toate schimbările, Mendes, Malcuit şi Ballo Toure accidentându-se în disputa de la Strasbourg. În minutul 63, portarul Maignan a văzut roşu, astfel că antrenorul oasepţilor nu a putut să trimită goalkeeper-ul de rezervă în teren. Drept urmare, atacantul De Preville a intrat în poartă şi chiar a avut o intervenţie decisivă la Saadi. Doar că, nemulţumit de golul primit de la Martin, Bielsa a decis să îl schimbe pe goalkeeper-ul de conjunctură cu alt jucător de câmp. Astfel, De Preville i-a lăsat mănuşile fundaşului Amadou şi şi-a reluat locul în ofensivă. Nici acesta din urmă nu a fost mai inspirat, gazdele distanţându-se până la final la 3-0, graţie reuşitelor lui Lienard şi Grimm.

S-a terminat Strasbourg - Lille 3-0, gazdele bifând astfel primul succes din noua ediţie a Ligue 1.

VIDEO

VIDEO Strasbourg - Lille 3-0