• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mario Balotelli, atacantul lui Nice, a avut un mesaj controversat după scandalul dintre Neymar şi Cavani. Spusele atacantului de culoare se puteau citi în două chei, însă jurnaliştii francezi sunt convinşi că au găsit interpretarea corectă.

Povestea de la PSG - Lyon, scor 2-0, a devenit unul dintre subiectele predilecte ale presei din Vest, ramificaţiile fiind mult mai adânci decât o simplă supărare între coechipieri în timpul unui meci. S-a ajuns chiar să se vorbească despre faptul că starul brazilian s-ar fi întâlnit ulterior cu Al-Khelaifi, căruia i-ar fi cerut să îl vândă pe Cavani.

La rândul său un personaj controversat, "Super Mario" Balotelli a avut o reacţie care a stârnit curiozitatea tuturor. Concret, pe o reţea de socializare, jucătorul care evoluează pentru naţionala Italiei a scris: "Neymar, tu nici nu ar trebui să ceri să baţi penalty-uri".

Deşi spusele sale pot fi interpretate şi în sensul în care un nou venit nu ar trebui să aibă prea multe pretenţii, Balotelli a avut o cu totul altă intenţie. Concret, sport24.lefigaro.fr garantează că mesajul transmis trebuie citit în cheia următoare: "Neymar, tu eşti şeful, ai plecat de la o echipă precum Barcelona şi ai devenit cel mai scump jucător din istorie. Tu eşti liderul echipei, nimeni nu ar trebui să conteste asta".