• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar e în al nouălea cer după ce a debutat cu gol şi pasă de gol în tricoul lui Paris Saint Germain, în victoria cu 3-0 a echipei lui Unai Emery de la Guingamp.

Starul brazilian a avut un mesaj pentru cei care l-au atacat pentru alegerea de a părăsi Barcelona pentru a juca în tricoul vicecampioanei Franţei.

"Ştiam că va fi foarte dificil să părăsesc Barcelona, însă sunt foarte fericit să fiu aici. Lumea credea că am murit după ce am plecat de la Barca, însă se întâmplă exact opusul: sunt mult mai în viaţă decât am fost vreodată", a declarat extaziat fotbalistul devenit cel mai scump din istorie, după ce PSG l-a cumpărat de la Barca pentru 222 de milioane de euro.

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI

"Joc şi sunt foarte fericit, fotbalul este acelaşi. Am schimbat ţara, oraşul şi echipa, dar fotbalul este la fel peste tot. Sunt foarte fericit pentru trofeul acordat celui mai bun jucător al meciului, însă cea mai importantă este victoria", a mai spus sud-americanul.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani e încântat de noii săi colegi de la Paris.

"E uşor să joci cu Dani Alves, Di Maria, Verratti şi Motta, cu toţi cei care sunt aici. Cavani e un fotbalist mare, îl ştiu de mult timp. Când ai un astfel de jucător în echipă totul devine uşor", a mai afirmat Neymar după prima sa partidă oficială în tricoul lui PSG.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT