• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La două zile după conflictul pe care l-a avut cu Edinson Cavani, în urma meciului dintre PSG și Olympique Lyon, Neymar a postat un mesaj enigmatic, într-un story de pe contul său de Instagram.

Pe un filmuleț în care el apare alături de un prieten, în mașină, în timp ce se afla în Londra, brazilianul a scris ”Nao desejamos mal a quase ninguem”, ceea ce înseamnă ”Nu dorim răul aproape nimănui”.

Dacă nu ar fi existat acel ”aproape”, mesajul putea fi interpretat ca unul de pace. În acesta caz însă, puțini pot înțelege ceea ce a vrut Neymar să spună cu adevărat.

Respectivul mesaj a fost postat pe aceeași rețea de socializare pe care Neymar a început să nu-l mai urmărească pe Cavani la scurt timp după partida cu Lyon.

La o zi după acel joc, pe care PSG l-a câștigat cu 2-0, dar în care Cavani a ratat un penalty, L'Equipe a scris că uruguayanul și brazilianul au fost foarte aproape să se ia la bătaie și doar căpitanul Thiago Silva a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. În plus, cotidianul francez a anunțat chiar că este foarte posibil ca unul dintre cei doi să plece de la Paris în următoarea fereastră de transferuri.

Între timp, se pare că oficialii lui PSG au găsit soluția pentru a-i împăcat pe cei doi. Le vor oferi bonusuri în funcție de golurile și assist-urile reușite, însă nu îi vor recompensa în cazul în care vor termina pe primul loc în clasamentul golgheterilor.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT