• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fundașul dreapta al celor de la Paris Saint Germain, belgianul Thomas Meunier (26 de ani), i-a cerut conaționalului său Eden Hazard (26 de ani), acum la Chelsea, să-l urmeze la campioana Franței. Pentru acest lucru, Meunier a adoptat o abordare plină de famec, profitând și de faptul că mijlocașul reprezintă o investiție pe termen lung pentru șeicii de pe ”Parc de Princes”.

Pentru Hazard ar fi vorba, de altfel, de o revenire în Ligue 1, campionat transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, acolo unde a mai îmbrăcat tricoul celor de la Lille, înainte de a se transfera pe ”Stamford Bridge”, în vara lui 2012, contra sumei de 32 de milioane de lire sterline.

Meunier i-a cerut acum mijlocașului, în vârstă de 26 de ani, să vină la PSG insistând asupra faptului că Hazard poate egala recordul de transfer al lui Neymar la același club. Superstarul brazilian a părăsit Barcelona pentru capitala Franței, într-o tranzacție care a valorat 200 de milioane de lire sterline

”Eden și Neymar sunt la același nivel din punct de vedere al abilităților. Lui Neymar îi place să aibă mereu mingea la picioare și să creeze situații pe cont propriu. Eden a fost așa de când a început să joace. la început a fost lacim, voia să facă totul de unul singur, dar în timp și-a simplificat jocul, păstrând în același timp tehnica și viziunea. În opinia mea, Eden ar putea juca pentru PSG și cu mâinile legate la spate. Ar fi un transfer fantastic pentru noi”, a spus Meunier.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Fotbalistul PSG-ului spune însă că Hazard are capacitatea de a se integra în orice sistem de joc sau campionat.

”Eden este suficient de bun pentru a juca la Real Madrid sau la FC Barcelona. De fapt, ar putea juca oriunde. El face parte din grupul de jucători cu adevărat mari, alături de Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar, care au abilități extraordinare în ADN-ul lor”, a mai spus Meunier.