• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viorel Moldovan a fost demis de la Auxerre, după ce fosta formație a lui Tamaș și Daniel Niculae a ajuns pe ultimul loc în a doua ligă din Hexagon, dar și în urma atacurilor tehnicianului român din presa franceză.

Tehnicianul și-a asumat declarațiile din L'Equipe, dar nu va intra în detalii până la încheierea socotelilor cu formația de pe Stade de l'Abbe-Deschamps. Fostul secund al echipei naționale a României așteaptă o întâlnire decisivă cu președintele lui Auxerre, Guy Cotret, pentru a-și rezilia contractul, în cele din urmă. Moldovan (44 de ani) își caută deja un alt angajament și spune că nu ar refuza o ofertă din România.

"Nu mai contează, asta e. Nici rezultatele nu ne-au fost favorabile. Aștept să reziliez contractul, luni voi avea o întâlnire cu președintele. O să mă întorc acasă și îmi caut angajament, trebuie să mă ridic și să îmi găsesc altceva. Acum aștept oferte, îmi caut un angajament, în țară sau în străinătate. Nu vreau să deschid subiectul declarațiilor mele. Au fost anumite comentarii care au deranjat, dar nu pot să tac din gură, atunci când lucrurile nu merg în direcția bună. Mi le asum și fără îndoială au cântărit enorm în decizia clubului. Sunt bărbat și spun lucrurilor pe nume, nu pot să tac din gură", a spus Viorel Moldovan, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".

"Nu regret că am plecat de la echipa națională la Auxerre. Chiar dacă nu a fost o experiență sportivă reușită, din punctul de vedere al vieții a fost o experiență extraordinară. Trebuia să încerc acest lucru. Dacă nu o făceam, după aceea mi-ar fi părut rău", a mai spus fostul antrenor secund al echipei naționale a României.