• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Manchester City ar putea fi reclamată la FIFA de AS Monaco pentru că l-ar fi contactat ilegal pe atacantul francez Kylian Mbappe, unul dintre cei mai doriţi oameni ai momentului din fotbalul mondial.

Informaţia este oferită de englezii de la Telegraph, care susţin că City este singurul club dintre cele intrate în cursa pentru Mbappe pe care campioana Franţei doreşte să-l reclame la forul mondial.

În afara lui City, atacantul în vârstă de 18 ani este dorit şi de Real Madrid, Paris Saint Germain şi Arsenal.

În cazul în care va fi găsită vinovată, gruparea de pe Ettihad Stadium riscă un embargo la transferuri din partea FIFA, precum cel impus deja, pentru doi ani, în cazul jucătorilor pentru Academia de juniori a clubului.

AS Monaco a dat deja un comunicat în care a atacat “cluburi importante din Europa care l-au contactat pe Mbappe fără permisiunea noastră, lucru care contravine regulamentelor FIFA şi Federaţiei Franceze de Fotbal”.

Manchester City a cumpărat deja un fotbalist de la Monaco în această vară, pe Bernardo Silva, pentru care a plătit 50 de milioane de euro, şi îl mai vrea de la campioana Franţei şi pe fundaşul stânga Benjamin Mendy.

Mbappe este evaluat de transfermarkt.de la 35 de milioane de euro, însă Monaco n-are de gând să-l vândă pentru mai puţin de 100 de milioane de euro.

Sub contract până în 2019 cu AS Monaco, Kylian Mbappe a înscris 58 de goluri şi a marcat 27 de goluri, în toate competiţiile, pentru gruparea din Principat.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT