• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Monaco a urcat pe primul loc în Franţa, cel puţin până la meciul dintre Nancy şi Nice. Echipa din Principat a trecut cu 2-1 de Angers.

Monaco s-a impus greu în meciul cu Angers. Oaspeţii au avut marile ocazii ale primei reprize. În startul părţii secunde, Toko Ekambi a trimis mingea în poarta monegascilor, dar reuşita i-a fost anulată pentru ofsaid, după mai bine de un minut de discuţii între central şi tuşier.

Angers a mai înscris o dată prin Diedhieu, golul a fost validat, chiar dacă Cheick N'Doye jucase mingea cu mâna. Monaco a avut forţa de a reveni. Glik a egalat, apoi monegascii au trecut în avantaj, în urma unui autogol.

S-a terminat 2-1, rezultat care o duce pe Monaco pe primul loc în Franţa.

Echipa din Principat poate fi depăşită însă de Nice, care joacă azi cu Nancy, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 4.

ECHIPELE

Monaco (4-4-2): Subasic - Toure, Glik, Diallo, Mendy - Silva (Lemar, 65), Moutinho (Fabianho, 71), N'Doram, Traore (Boschilia, 46) - Carrillo, Germain

Antrenor: L. Jardim

Angers (4-3-3): Michel - Manceau, Traore, Thomas, Martinez (Pavlovic, 65) - N'Doye, Santamaria (Dore, 86), Mangani - Capelle, Diedhiou (Nwakaeme, 71), Ekambi

Antrenor: S. Moulin