• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AS Monaco și-a prezentat miercuri achizițiile realizate în această vară, iar vicepreședintele Vadim Vasilyev a anunțat, în conferința de presă, că e puțin probabil ca alți jucători să plece și a precizat chiar că a început negocierile cu Kylian Mbappe, în privința reînnoirii contractului.

Trebuie să nu ne mai așteptăm la plecări, mai degrabă la sosiri”, a declarat oficialul monegasc.

În cazul lui Mbappe, anunțul oficialului rus vine într-o perioadă în care presa din vestul Europei a scris inclusiv despre un interes al lui Manchester City:

Am primit oferte importante pentru Mbappe, dar va asigur că nu există nicio înțelegere cu vreun club. Chiar discutăm despre prelungirea contractului. Sperăm să ajungem la o înțelegere”, a spus ”adjunctul” patronului Rybolovlev.

După ce i-a cedat pe Bernardo Silva, Benjamin Mendy (Manchester City) și Tiemoue Bakayoko (Chelsea) în Premier League, clubul din Principat nu vrea să facă același lucru și cu Fabinho și Thomas Lemar, jucători, de asemenea, doriți în Anglia de formații precum Manchester United sau Arsenal.

Fabinho este un jucător pe care trebuie să-l ai obligatoriu la mijlocul terenului și care a fost dorit de toate marile cluburi. Referitor la toate speculațiile legate de Lemar: el va rămâne alături de noi. Am discutat deja asta. Ambii jucători sunt extrem de talentați și sunt foarte importanți pentru echipa noastră”, a mai declarat Vadim Vasilyev.

Terence Kongolo, Diego Benaglio, Soualiho Meite, Youri Tielemans și Jordi Mboula sunt cei cinci jucători prezentați miercuri de AS Monaco.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT