• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, miercuri, cu prilejul prezentării oficiale a atacantului Kylian Mbappe, că gruparea pariziană nu are nimic de ascuns vizavi de ancheta formală deschisă de UEFA privind respectarea fair-play-ului financiar în acest mercato de vară.

”Suntem foarte încrezători în poziţia noastră şi în transferurile noastre. UEFA poate face ce vrea, dar noi am făcut totul de o manieră transparentă. Nu a fost ascuns nimic, nu trebuie să ascundem lucruri. Am respectat toate regulamentele UEFA şi FIFA. Dacă alte cluburi nu sunt mulţumite, nu este problema noastră. Interesul meu este să ne atingem obiectivele”, a declarat Al-Khelaifi.

În acest mercato de vară, PSG l-a cumpărat pe Neymar (Barcelona) pentru 222 milioane euro, în timp ce Kylian Mbappe a fost împrumutat de la Monaco pentru un sezon, cu opţiune definitivă de cumpărare de 180 milioane euro. Sunt cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. UEFA va analiza dacă PSG a încălcat condiţiile fair-play-ului financiar care impune cluburilor să nu depăşească un deficit de 30 milioane euro între cheltuieli şi venituri.