• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar Jr. a acuzat că cineva i-a furat identitatea și se folosește de imaginea sa pentru a trimite mesaje altor persoane. Internaționalul brazilian spune că acea persoană îi folosește pozele și numele pentru a induce lumea în eroare.

Neymar Jr., starul lui Paris Saint Germain, a lansat un atac virulent pe o platformă online unde a acuzat că identitatea i-a fost furată. Internaționalul brazilian a atașat o imagine a unui număr de telefon care pretinde a fi el. ”Există un idiot care mi-a furat identitatea și trimite fel și fel de mesaje altor oameni. Vă rog să nu luați în seamă aceste mesaje și să raportați dacă sunteți contactați de acest individ”, a scris jucătorul lui Paris Saint Germain pe Instagram.

Neymar Jr. a fost printre primii jucători care au fost anunţați de revista France Football că face parte din lista celor 30 de finaliști pentru Balonul de Aur. Prestigioasa publicaţie franceză a anunțat în urmă cu patru zile care este lista completă a jucătorilor.

Echipa internaționalului brazilian evoluează în acest weekend, sâmbătă, pe terenul lui Dijon, cu începere de la ora 18:00. Partida va fi transmisă de postul Digi Sport 4, care începând de vineri, 13 octombrie, emite în format High Definition