• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO Olympique Marseille - PSG 2-2. Neymar a comentat momentele dificile prin care a trecut pe Velodrome, acolo unde, în momentul în care se pregătea să execute un corner, a fost luat la țintă de fanii gazdelor, care au aruncat spre el cu tot ce au avut în dotare.

”Au aruncat spre mine cu tot felul de obiecte. Puteam să iau prânzul cu ce am văzut pe jos. Au zburat spre mine bucăți de pâine, suc de portocale, Coca Cola.

A fost exagerat. Ăsta nu e fotbal. E ca și cum te-ai duce la restaurant și ai începe să arunci în bucătar cu cuțite și furculițe”, a comentat brazilianul de 25 de ani, conform sport.es.

Neymar susține că nu reacția fanilor l-a făcut să aibă ieșirea de la finalul meciului, atunci când a fost eliminat, după ce a lovit un adversar.

”Eram calm. Dacă îmi pierdeam cumpătul nu mai eram cu voi aici. Eram deja în autocar. Am văzut lucruri mai grave în fotbal și nimeni nu a fost eliminat.

Îmi asum eroarea, dar nu m-am pierdut cu firea. Trebuie să fim pregătiți, ținând cont că adversarii vor încerca orice împotriva noastră”, a adăugat Neymar.

VIDEO CU ELIMINAREA LUI NEYMAR